Огромен пожар избухна край Бяла

2
Пожар обхвана гориста местност край град Бяла
Пожар обхвана гориста местност край град Бяла Снимка: Петър Георгиев / Facebook

Пожар обхвана гориста местност край град Бяла

Инцидентът е възникнал късно в неделя вечерта и е заснет от очевидци в социалната мрежа. Огънят е обхванал емблематичните за града борове, които очертават композицията 1300 години България.

На място са пожарникарите като се очертава борбата със стихията да бъде продължителна. В гасенето се включиха и доброволци. Причините за възникването на огъня тепърва ще се изясняват.

Очаквайте подробности!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 18
    2
    Балканеца
    Или е умишлено, или от тотална немърливост. И в двата случая, както винаги, виновни няма да бъдат констатирани. Иначе сме много зелени и много еко, но за горите нехаем.
  • 18
    1
    Локум за балъци
    Безродници!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари