ОДМВР - Русе участва в спецоперация по сигнал за престъпление

2
Задържани са двама мъже - на 57 и на 26 години
Задържани са двама мъже - на 57 и на 26 години Снимка: iStock

Специализирана полицейска операция, разпоредена от главния секретар на МВР, се провежда под ръководството на ГД „Национална полиция“ с участието на служители на областните дирекции на МВР в Плевен, Русе и Шумен.

При предприетите полицейски действия, във връзка със сигнал за извършено престъпление, на територията на ОДМВР - Шумен е спрян лек автомобил с поставени неистински регистрационни табели, предава Дарик радио. Задържани са двама мъже - на 57 и на 26 години, с криминалистически регистрации, за които има данни, че се занимават с домови кражби, кражби, касоразбивания.

Според първоначалната информация от разследването преди ареста на територията на Шуменска област мъжете са проникнали в зърнобаза във варненското село Крумово. Там и към момента текат огледи.

Работата по образуваните досъдебни производства продължава. В хода им ще се изяснява съпричастността на задържаните и към други престъпления, извършени на територията на областите Плевен, Габрово и Стара Загора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари