Обявиха конкурс за директори на "Пристанищен комплекс Русе"

8
До участие се допускат лица с "добра репутация"
До участие се допускат лица с "добра репутация"

До участие се допускат лица с "добра репутация"

Министерството на транспорта и съобщенията провежда конкурс за избор на двама представители на държавата и един независим член в Съвета на директорите на „Пристанищен комплекс Русе“ ЕАД, пише Maritime.bg.

Обявата за конкурса е с наложения през през последните месеци „стандарт“, с който в надпреварата се допускат и лица с висше образование по специалности педагогика, филология и национална сигурност, които нямат абсолютно никакво касателство с транспорта и пристанищното дело. МТС не намери за нужно да измени тези условия и в настоящия конкурс за русенското пристанище.

Кандидатите трябва да имат най-малко пет години опит на ръководна длъжност. „За ръководен опит се приема и опит като ръководител или заместник-ръководител или ключова роля (експерт) в проект в областта на пристанищната инфраструктура“, е посочено в условията.

До участие се допускат лица с „добра репутация“, умения и компетентности в областта на стратегическото планиране или в областта на оперативното управление, както и други дейности, свързани с ефективното управление на дружеството.

В конкурса могат да участват български граждани, граждани на други държави – членки на Европейския съюз, на държава – страна по Споразумението за Европейско икономическо пространство, или на Конфедерация Швейцария.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Alèx
    И КО ША ТЪРСЯТ? Дяца със шкембе та, дет да спали ДЪЛБОКО при ДЕМО КРАТИЧНИТЕ ЛЪЖИ? БОГ да го прос ти ВАСКО!
  • 1
    3
    Alèx
    КО да са ръководили? ОВЦЕ ЛИ? Ма тука има млього, дет гледат, гат мина ват други СЕРСЕМИ по УЛЦАТА!
  • 5
    2
    До Овчаря
    Съгласна съм с теб напълно. Обаче, не се пише "в предвид" - просто " предвид".
  • 25
    1
    Ееех овчици
    Имената се знаят. Спечелилите имам в предвид. Айде наслука за таранки
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари