Ивана е била тормозена от съучениците си

1
Затова с момичето са работили психолог и психиатър
Затова с момичето са работили психолог и психиатър

Затова с момичето са работили психолог и психиатър

Изчезналата 17-годишна Ивана Георгиева от Дупница е била подлагана на тормоз от съучениците. Затова с нея са работили психолог и психиатър, съобщи БТА.

Кметът на града Първан Дангов ще назначи проверка в учебното заведение по случая.

Издирването на момичето продължава. То е в неизвестност от 22 февруари. Родителите ѝ са съобщили в полицията в четвъртък вечерта, че тя не се е прибрала.

На терен днес работят над 150 полицейски служители от Кюстендилска област, жандармеристи и доброволци.

Към РУ Дупница беше създаден оперативен щаб, който координира действията на екипите. В издирването участват кучета, ползват се и термокамери. Още от рано сутринта днес в социалните мрежи отново се организират доброволци, които се включиха в обхождането на терените около Дупница.

Единствената следа от момичето е откритото вчера розово яко, с което е било облечено. То беше намерено преди тунела на главния път Е-79.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    2
    до 1
    Няма да бъдат наказани и дано ако я намерят и се върне, ако не си смени училището, същото ще продължи отново. Така е почти навсякъде в западния свят - тормоза от деца над други деца остава безнаказан. Освен ако не ти дойде отвътре да се защитиш, няма кой да ти помогне. Затова тези неща трябва да се възпитават от родителите в децата и самите родители да бъдат наблюдателни децата им още като почнат да ходят на ясла/градина дали ги тормозят другите деца и да ги научат отрано да си решават проблемите сами, защото после се задълбочава и децата стават десоциализирани индивиди, които много трудно се интегрират в обществото.
  • 20
    1
    Гражданин
    Дано всичко е добре с момичето . А тези които са подлагали на тормоз девойката да бъдат наказани публично .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари