Обувки в памет на загиналите в Буча бяха поставени пред Руския културно-информационен център

0
Поводът за събитието са убийствата на цивилни граждани в украинския град Буча
Поводът за събитието са убийствата на цивилни граждани в украинския град Буча Снимка: Фейсбук

Десетки обувки бяха оставени на стълбите пред сградата на Руския културно-информационен център

Акцията е в памет на жертвите в Украйна. Огромно шествие премина по ул. "Шипка", където се намира руският център със скандирания и развяване на украински знамена, предава Actualno.com

То бе под надслов “Не сме неутрални”. Основното искане на хората е страната ни да изпрати военно-отбранителна помощ на Украйна, а поводът за събитието са убийствата на цивилни граждани в украинския град Буча.

Нека не се залъгваме - незаемането на страна и отказването на помощ е съучастие с агресора”, написаха във Facebook страницата си организаторите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    Киро
    Е, хората си разчистиха гардеробите от боклуци. Блюдолизци.
  • 3
    1
    ...
    защо не отидете в Унгария да се перчите на унгарците така ?!? нещастни съсли. защото там има РЕД и тези обувки ще ви ги заврЪт в гЪза. скачайте по колите и бегом в центъра на Будапеща да критикувате Орбан, че е неутрален. Ама не ви стиска, нали ? Избирателно , където ви набутват аванта сте големи демонстранти. нещастни съсли.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари