В Русе премина шествие "Не на руския терор! България е с Украйна!"

6
Шествието тръгна от сградата на Русенския исторически музей,  премина по централната пешеходна улица в града и стигна пред Паметника на свободата
Шествието тръгна от сградата на Русенския исторически музей, премина по централната пешеходна улица в града и стигна пред Паметника на свободата Снимка: БТА

Шествието тръгна от сградата на Русенския исторически музей, премина по централната пешеходна улица в града и стигна пред Паметника на свободата

Шествие "Не на руския терор! България е с Украйна!" се организира тази вечер в Русе. Поводът е една година от началото на войната в Украйна, предаде БТА.

"Искаме това послание да се разпространи и да има повече българи, които емоционално и загрижено помагат на украинските общности у нас и в Украйна", каза един от участниците в шествието Михаил Михов.

Сборният пункт на участниците бе на площад "Александър Батенберг" пред сградата на Русенския исторически музей.

От там шествието премина по централната пешеходна улица в града, за да стигне пред Паметника на свободата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    41
    До 30
    Путин много иска да дойде ,най вече,че ти го каниш и е чест за него,но го е страх да се покаже от бункера....
  • 2
    40
    До 32
    Я си спомни,лидерът на Възраждане, какво знаме държа на празника ни 3 март на Шипка!!!!
  • 2
    39
    до 33
    А защо бягат като страхливци, а не защитават страната си като герои?
  • 0
    38
    Голям прос
    Кого поддържате, тези които стрелят по собствените си хора в Донбас и още продължават. Армия с нацистки символи и татуировки. Държава арестуваща всичко православно което има. Всички протестират против, ние наобратно. Малко ми е смешно, ако не беше трагично
  • 1
    37
    Spermaman
    Парада на дебилите не го ли видя в предното народно събрание? ПП=Просо Путка. В началото то не бяха отворени дискусии, то не беше живо предаване по интернет. Накрая пратиха оръжието ни на усрайна, под судирника, без да разбере народа. Просто Путки!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари