Община Русе търси доставчик на техника за анаеробна инсталация

0
Трактор, електрокар и мобилен шредер с телескопичен товарач са сред нужното оборудване
Трактор, електрокар и мобилен шредер с телескопичен товарач са сред нужното оборудване Снимка: Кадър You Tube

Трактор, електрокар и мобилен шредер с телескопичен товарач са сред нужното оборудване

Община Русе обяви открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Доставка на мобилно оборудване за нуждите на функционирането на анаеробна инсталация, във връзка с изпълнението на проект „Проектиране и изграждане на анаеробна инсталация за разделно събрани биоразградими отпадъци на територията на РСУО Русе“, по обособени позиции:

Обособена позиция №1: „Мобилен шредер с телескопичен товарач“;

Обособена позиция №2: „Трактор с челен товарач и с прикачен инвентар обръщач на компостни редове (компостообръщач)“

Обособена позиция №3: „Мобилно сито“

Обособена позиция №4: „Цистерна“

Обособена позиция №5: „Челен товарач 4х4“

Обособена позиция №6: „Електрокар

Участник в процедурата може да бъде всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения, както и всяко друго образувание, което има право да изпълнява дейностите, предмет на поръчката, съгласно законодателството на държавата, в която то е установено.

Документацията за обществената поръчка е публикувана в профила на купувача на Община Русе, който се поддържа на Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП).

Срокът за подаване на оферти за участие е до 23:59ч. на 26.07.2023 г. Офертите се подават чрез платформата /ЦАИС ЕОП/ съобразно правилата за нейното използване по чл. 229, ал.1, т.12 от Закона за обществени поръчки и при спазване на изискванията, постановени от възложителя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Не може да ядеш кисело зеле и фасул, пък да очакваш Тиха и свята нощ.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари