Община Русе търси доставчик на специализирано медицинско оборудване

0
Срокът за подаване на оферти за участие е до 23:59 ч. на 01.12.2022г.
Срокът за подаване на оферти за участие е до 23:59 ч. на 01.12.2022г. Снимка: Arjo

Срокът за подаване на оферти за участие е до 23:59 ч. на 01.12.2022 г.

Община Русе обяви процедура за възлагане на обществена поръчка чрез събиране на оферти с обява, с предмет: „Доставка на специализирано медицинско оборудване по обособени позиции:

Обособена позиция № 1: Доставка и монтаж на медицински уреди и изделия за нуждите на ДПЛД „Приста“ към Обединено счетоводство „Социални дейности“ /ОССД/.

Обособена позиция № 2: Доставка и монтаж на хидравличен лифтер за нуждите на Проект „Нова дългосрочна грижа за възрастните и хората с увреждания“ – Етап 2 – предоставяне на новите услуги „Център за грижа за лица с психични разстройства“ и „Център за грижа за лица с различни форми на деменция”

Обособена позиция № 3: Доставка и монтаж на специализирано медицинско оборудване и медицински консумативи за нуждите на здравните кабинети към Финансово счетоводство „Детски ясли, Детска млечна кухня и Медицинско обслужване в образованието“ /ФС „ДЯ, ДМК и МОО“/“

Участник в процедурата може да бъде всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения, както и всяко друго образувание, което има право да изпълнява доставки, съгласно законодателството на държавата, в която то е установено.

Документацията за обществената поръчка е публикувана в профила на купувача на Община Русе, който се поддържа на Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП).

Срокът за подаване на оферти за участие е до 23:59 ч. на 01.12.2022 г.

Офертите се подават чрез платформата /ЦАИС ЕОП/ съобразно правилата за нейното използване по чл. 229, ал. 1, т. 12 от Закона за обществени поръчки и при спазване на изискванията, постановени от възложителя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Клаксонът е измислен да спира катастрофи. Пoлзва се и при сватби, но тогава вече е късно.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари