Община Русе: Кандидатите за общинско жилище - без задължения към бюджета

1
Крайният срок за подаване на документи изтича на 15 февруари 2022 г.
Крайният срок за подаване на документи изтича на 15 февруари 2022 г.

Кандидатите за придобиване на общинско жилище до този момент са 493

Община Русе напомня на желаещите да закупят общинско жилище, че заплащането на всички данъци и такси, наеми, актове и глоби до 2021 г. включително, е задължително условие за разглеждане на заявленията им. Кандидатите, за които бъде установено, че не са платили задълженията си към общинския бюджет, ще отпаднат автоматично от класацията, предупредиха от общината.

Общинските служители продължават с изготвяне на класирането на заявителите според критериите, заложени в Наредба № 6 - срок на обитаване на общинското жилище от заявителя, възраст на жилището и вид на конструкцията.

Условията за прием на документи е кандидатите да са наематели на общинското жилище не по-малко от 5 години, да са били изрядни в плащането на сметките си, да са добри стопани, както и срещу тях да няма подадени оплаквания за нарушаване на обществения ред.

Средствата, получени от продажбата на общински жилища, ще се използват за извършване на ремонти в останалите жилища от общия фонд, както и за закупуване на нови имоти.

Кандидатите за придобиване на общинско жилище до този момент са 493. Крайният срок за подаване на документи изтича на 15 февруари 2022 г., като след този срок заявления няма да бъдат разглеждани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари