Общественото обсъждане на плана за организация на движението в Русе се отлага за 14 март

3
Променя се датата на публичното обсъждане на предварителния проект на Генерален план за организация на движението
Променя се датата на публичното обсъждане на предварителния проект на Генерален план за организация на движението Снимка: Dunavmost

Променя се датата на публичното обсъждане на предварителния проект на Генерален план за организация на движението

Датата на общественото обсъждане на предварителния проект на Генерален план за организация на движението (ГПОД) за територията на община Русе се променя за 14 март /четвъртък/. То ще се състои в зала „Свети Георги“ в сградата на местната администрация от 17:30 часа, съобщиха от общинската администрация.

Поканени са всички заинтересовани органи, организации, физически и юридически лица за активно участие в обсъждането.

Становища и предложения по предварителния проект на ГПОД се предоставят в деловодството на общината или по електронен път на имейл [email protected] . Желаещите да се запознаят подробно със схемните решения и предложенията на изпълнителя могат да го направят в отдел „Транспорт“, който се намира на бул. „Скобелев“ 45, ет. 2 /сградата на СБА/.

За постъпилите становища и предложения, както и за направените по време на публичното обсъждане, ще бъде съставен протокол, който ще се приложи като неразделна част от проекта. След проведената дискусия и поставените основни въпроси ще се очертаят възможните решения, които ще се предоставят на изпълнителя за изготвяне на окончателния вариант на ГПОД за територията за община Русе.

Предварителния проект на Генералния план ще откриете ТУК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    daskal
    Аха, да не би да ни гласите тотално платена зона в целия град?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари