Предстои обществено обсъждане на предпроекта на плана за организация на движението в Русе

2
Община Русе кани заинтересовани органи, организации, физически и юридически лица за активно участие в обсъждането
Община Русе кани заинтересовани органи, организации, физически и юридически лица за активно участие в обсъждането Снимка: Община Русе

Община Русе кани заинтересовани органи, организации, физически и юридически лица за активно участие в обсъждането

На 27 февруари 2024 г. (вторник) от 17:30 ч. в зала „Свети Георги“ в сградата на местната администрация ще се състои обществено обсъждане на предварителния проект на Генерален план за организация на движението (ГПОД) за територията на община Русе.

Поканени са всички заинтересовани органи, организации, физически и юридически лица за активно участие в обсъждането.

Становища и предложения по предварителния проект на ГПОД се предоставят в деловодството на Общината или по електронен път на е-mail: [email protected].

За постъпилите становища и предложения, както и за направените по време на публичното обсъждане, ще бъде съставен протокол, който ще се приложи като неразделна част от проекта. След проведената дискусия и поставените основни въпроси ще се очертаят възможните решения, които ще се предоставят на изпълнителя за изготвяне на окончателния вариант на ГПОД за територията за община Русе.

Предварителния проект на Генералния план ще откриете тук.

Пълния текст на поканата ще откриете тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    19
    Русенец
    Но, тогава ще се вижда и твоята снимка. Или ти не си го премислил, чак толкова задълбочно.
  • -2
    18
    Русенска злоба
    Давам предложение - нека администраторите на сайта прекъснат анонимните коментари на клавиатурните съсли и до всеки изказан коментар да виждаме профилна снимка на публикувалия коментара, сигурен съм че ще се отрази много положително.
  • 4
    17
    Русенец
    Русе е подходящ за велосипеден транспорт и насърчаването му е чудесна идея. Но как забраната за велосипеди в центъра на града, кореспондира с подпомагането му, докато дизеловото влакче няма проблеми да се шматка край шадраваните?
  • 5
    16
    Русенец
    Спрете презастрояването в досегашните очертания на града! Това увеличава гъстотата на населението и допълнително натоварва пътната мрежа. Започнете да строите в досегашните запустяващи вилни зони, някои от които са между кварталите и могат да се превърнат в нови жилищни комплекси, с паркове и модерна инфраструктура.
  • 6
    15
    Русенец
    Велоалея до Николово - добре. Помислете и за велоалея до Мартен. Тя е почти готова, само трябва да се осекат шубраците покрай северното платно на Сърпчето, че и гледка към Дунава може да се отвори.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари