Общ партиен дефект - партии, които управляват еднолично

0
ГЕРБ - личната гвардия на Борисов - нямат големи шансове да са победители
ГЕРБ - личната гвардия на Борисов - нямат големи шансове да са победители

ГЕРБ и ИТН не внимават какво си пожелават с тези избори. Дали ще им се сбъднат очакванията?

ИТН има малка вероятност да мине 4% и да вкара 15 депутати - личната гвардия на Слави (противно на повечето възмутени анализатори аз смятам, че си имат твърди избиратели и шансове).

Но ГЕРБ - личната гвардия на Борисов - нямат големи шансове да са победители. Разликата им с ПП е по-малка от изборите през ноември, когато загубиха.

"Възраждане" - личната гвардия на Костадинов - погрешно си мислят, че ще управляват сами - както се изказа вожда им.

БСП - личната гвардия на Корнелия - могат да се надяват да вкарат няколко депутати повече от 25, но не и да станат втора политическа сила.

Забелязва ли се един общ партиен дефект? Става дума все за партии, които се управляват еднолично.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    LkJJj
    ифане, знаем, че си българофоб/русофоб, но чак пък толкова ли като журнале не изслуша записа на ристюфците?! Честно, защо не хвърлиш гнева си върху американските агенти/шпиони.... ристюфци, мирчефци, атанасофци........ чухме ги в записа, това са предатели на България! В този случай ИТН постъпиха правилно, като излязоха с позиция, а не лицемерни като агентите/шпиони, които на всяка цена искат да държат държавните бухалки! ифане, верно ли не виждаш, че ристюфците са на държавната трапеза и са взели мафиотско участие?! Как пък не прогледна през тези твои диоптри за приказките на ристюфците, как не виниш тях в лицемерие, в подлост, в задкулисие... Или и ти вече си щедро платен от сащническите нпо-та на цру на сащ?!
  • 2
    1
    русенец
    Бреййй, днес споделих мнение, че скоро админите на Дунавмост не са публикували скоро някое дълбокомислено изказване на този Бакалов и хоп, вече го имаме!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари