Обраха и намушкаха с нож млад мъж

0
Нещастникът първо бил ограбен от проститутка, а после  - наръган в рамото от непознат мъж...
Нещастникът първо бил ограбен от проститутка, а после - наръган в рамото от непознат мъж...

26-годишен пришълец от село Средоселци, община Исперих, бе окраден от проститутка, а после бе и прободен с нож от непознат мъж на улица „Васил Левски“.

Крадлата е разкрита и върнала парите, предава Дарик. Извършителят на второто престъпление е задържан, съобщи днес областната полицейска дирекция.

Екшънът се разиграл в понеделник вечерта. Във Второ РУ - Плевен бил получен сигнал за прободен мъж с нож на улицата. На място е изпратен автопатрул, който установил самоличността на пострадалия.

Мъжът заявил, че непозната за него жена му предложила сексуални услуги. Проститутката успяла да му задигне 800 лева и 5 евро. По-късно пришълецът бил пресрещнат от мъж, който след скандал му е причинил порезна рана с нож в областта на лявото рамо. Пострадалият е прегледан от екип на Спешна помощ и е освободен за домашно лечение.

От извършените оперативни мероприятия и процесуално-следствени действия било установено, че извършител на кражбата е 18-годишна плевенчанка. Тя върнала задигнатата сума.

Извършител на нападението с нож пък се оказал 42-годишен от село Търнене. Задържан е за 24 часа. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Плевен. Образувано е досъдебно производство.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари