НС прие окончателно сътрудничеството със САЩ за 7 и 8 блок на АЕЦ "Козлодуй”

1
Законопроектът беше одобрен и от Енергийната комисияът беше одобрен и от Енергийната комисия
Законопроектът беше одобрен и от Енергийната комисияът беше одобрен и от Енергийната комисия Снимка: АЕЦ "Козлодуй”

Законопроектът беше одобрен и от Енергийната комисия

Депутатите приеха на второ четене да бъде осъществено сътрудничество със САЩ за изграждането на 7 и 8 блок АЕЦ "Козлодуй".

Законопроектът за ратифициране на Споразумението между правителството на Република България и правителството на Съединените американски щати за сътрудничество по Проекта за изграждане на ядрена мощност на площадката на АЕЦ "Козлодуй" и Ядрената програма за граждански цели на Република България бе прието вече в енергийна комисия от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, ДПС и ИТН, информира БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    До 4:
    Няма как, свиквай! Твойте тоталка се осраха до ушите!
  • -7
    4
    Ха ха ха
    Възраждане щяли да дойдат на власт, това си е чист виц. Блаженни са верующите.
  • 6
    3
    Споко,
    Като дойдат „Възраждане“ на власт ще го отменят! И €вро-то, и НАТО-то и много други тегоби!
  • 12
    2
    до 1
    Не просто е експериментална , но не е и лицензирана в ЕС. Сиреч не е разрешена в ЕС. Иначе като тема за размисъл АЕЦ АККУЮ в Турция струва 24 милиарда долара за 4 блока ВВЕР- 1 200, това нещо на Уестингхауз ще е ПОНЕ 30 милиарда за два блока, със сигурност парите ще трябва да ги дадем предварително, а срок за пускане на блоковете - когато ги пуснат и ако ги пуснат. Нашите "управленци" са за разстрел!
  • 12
    1
    Балканеца
    Експерименталната технология, която никой не иска да използва. Но подлогите слушат господарите си, които казват че именно българите трябва да са опитните мишки. Срам и позор и за нас, че ги търпим.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари