Новото парче на Хазарта: Здрасти, чичо Грух

32
Акага & Ицо Хазарта - Маймуни
Акага & Ицо Хазарта - Маймуни

След съботните си шеги по Нова телевизия, че би пял на сватбата на Делян Пеевски, само ако той е част от менюто, Ицо Хазарта излезе в ефира с нова песен и хумор, адресиран до Шиши. А друг толкова популярен Шиши като депутата от ДПС в България не се намира. Парчето е съвместно с група „Акага“, нарича се „Маймуни“, но в него някои се правят и на „свини“.

Песента започва с весела фънки част – танцувайки, Краси Куртев и останалите от групата обясняват, че им трябва нов летен хит и хайде да се направим на маймуни… Думите и музиката се леят безгрижно, докато не се намесва Хазарт. Започва отдалеч – за рими, кифли, пици, Фики и за „кафевото море, в което само пръци, грици, пиши, гъци, гъци…“

Оттам нататък текстът прераства в разговор между богаташ и неговата мацка, която му казва: „Обичам те, Шиши“ – а това, според столичната клюка, гласи sms между от фолкпевицата Цветелина Янева до депутата Делян Пеевски. Ето още от „разговора“ между двамата, възпят от Хазарта:

„…Стига осмици, време е за ламборгини,

стига футболисти, мини на свини.

Здрасти, чичо Грух, нали си застрахован,

секси Мечо Пух…“

Повече от два месеца работят „Акага“ и Хазарта по „Маймуни“. Рапърът първоначално не бил сигурен дали неговият остър език има място в жизнерадостната песен, но след няколко слушания се включва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари