Христо Петров: Не, колега, нямаме нужда от твоята подкрепа!

2
Депутатът от ПП се обръща към Делян Пеевски
Депутатът от ПП се обръща към Делян Пеевски Снимка: Facebook

Депутатът от ПП се обръща към Делян Пеевски

Христо Петров написа пост в социалната мрежа, провокиран от медийна публикация със заглавие "Пеевски даде благословията си на бъдещия кабинет". С цел да опровергае тези твърдения, депутатът от ПП написа:

"Всякакви гадости очаквах в тези дни, но това е наистина висш ченгеджийски пилотаж.

Най-сигурният начин да отвратиш някого от нещо в България е да кажеш, че Пеевски го подкрепя.

Не, колега, нямаме нужда от твоята подкрепа. Още е лято, но Коледа идва".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    tom
    Vsichkite edi tapanari za zatvora ste neobrazovani politici MIKI MAUSI.
  • 2
    5
    до жълтопаветния планктон
    2020: Първо ви накараха да излезете под юмрука на Радев, да коленичите пред президентството и да се излагате с всичките клоуни по жълтите павета - Хаджигенов, Мая, Минеков... . 2021: После ви докараха до урните да пуснете за Радев. Същият, който ходи от години на яз. "Копринка" и ви каза в прав текст точно чий е Крим. Ама... 2022: После ви накараха да преглътнете кабинет с комунистите, с Корнелия вицепремиер, с вътрешен министър - червения сатрап на БКП и милионер от заплата в службите Рашков. Кабинет, който открито плю на вашия кумир Костов и цялото му наследство във фискалната политика на страната. Лятото на 2022 ви извадиха на жълтите павета по команда, да опявате свалянето на същия този кабинет, да се прегръщате с Нинова и Рашков под "коня", да роните сълзи за свалените от власт вам уж така омразни "комунисти" и "русофили". 2023: Сега ще си ви оженят за ГЕРБ, ще ви замазват очите с "джентълменски споразумения", шаржове на Комарницки и пиперливи корици в "Капитал", докато си разпределят властта и държавния ресурс с онези, дето уж трябваше да чегъртате. И накрая нека не се заблуждаваме въобще: вие - всичките, до последния демократ, ще отидете и следващия път да пуснете за тези, които ви причиниха всичкото това унижение в продължение на 3 години. Които ви съвокуплиха първо с комунисти и русофили, а после с ГЕРБ и "статуквото". Ще си пуснете за тях в урните без да ви мигне окото, с преференцийка за Летящата Козила или Ицо Хазарта, колкото и ще да псувате преди това в социалните мрежи. Маса от напълно посредствен, имитиращ космополитност офисен планктон, който гласува по естетическо усещане и "кръвна група", а не убеждения или идеология.
  • 6
    4
    Хазарте,
    за такива като вас от пп и дб има определение -„политически курви“, ей на снощи и гнома, дето дрънкаше - „никога с герб, съд за борисов и други тра-ла-ла“ смени изцяло плочата! За какво гласуваха избирателите ви, „принципни“ Хазарте?!?
  • 14
    3
    Маньо
    Хазартът е поредния тъпоъгълник взел се на сериозно и като певец и като политик. За съжаление нашето умствено падение ни докара до там, да зависим от такива тъпаци.
  • 19
    2
    Гарванн
    Поредният тъпоъгълен певец влязъл в парламента
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари