Новият шеф на bTV е Любош Йетмар

0
Петр Кленер официално придоби bTV
Петр Кленер официално придоби bTV

Петр Кленер официално придоби bTV 

Назначи нов шеф на медиите си у нас

PPF Group на чешкия милиардер Петр Келнер официално придоби bTV Media Group след финалната транзакция по сделката с досегашния собственик СМЕ (Central European Media Enterprises).

PPF назначава нов главен изпълнителен директор на CME Bulgaria - Любош Йетмар, съобщават от PPF. Компанията допълва, че Йетмар има 20-годишен опит в радиа и телевизии и ще рапортува директно на миниритарния собственик на PPF г-н Бартоничек.

Досегашният главен изпълнителен директор на bTV Media Group за момента остава на позицията си, става ясно от съобщението до медиите.

"Г-н Йетмар очаква с нетърпение да работи с главния изпълнителен директор на bTV Флориан Скала. Г-н Йетмар не заменя г-н Скала. Г-н Йетмар представлява СМЕ", уточнява новата компания собственик.

"PPF разбира жизненоважната роля на независимите и обективни медии в днешното общество и ще продължи да се придържа към ценностите, които направиха новините на bTV много уважавани", пишат още от компанията.

bTV e добре управлявана компания с изключителен потребителски обхват и разпознаваемост на марката и очаквам с нетърпение да работя с мениджърския ѝ екип. Мой приоритет е да продължа мисията на bTV чрез предоставяне на независими и обективни новини, както и висококачествено развлечение за нашите зрители,” казва Любош Йетмар, главен изпълнителен директор CME Bulgaria.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари