Нови мобилни камери ще следят нарушителите в София

1
В борбата с джигитите в столицата влизат и още 200 полицаи
В борбата с джигитите в столицата влизат и още 200 полицаи Видео: NOVA

В борбата с джигитите в столицата влизат и още 200 полицаи

В София са засечени 100 хиляди пътни нарушения само за месец. В борбата с нарушителите още 200 полицаи ще патрулират по улиците и булевардите на града. „Пътна полиция” ще получи и 5 нови мобилни камери за скорост, с които да снима за нарушения от патрулките.

Над 600 стационарни камери на Столичната община следят трафика в София - къде има струпване на автомобили, инциденти, нарушения. Възможно ли е те да влязат в полза на КАТ? "От полицията имат достъп и в реално време до тези камери", обясни Дончо Барбалов, зам.-кмет по направление „Транспорт и градска мобилност”, предава NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари