Нобеловият лауреат Муратов е бил залят с червена боя

0
Самият Муратов съобщи в социалната мрежа “Телеграм”, че в купето му е нахлул неизвестен нападател, залял го е с червена боя с ацетон и е казал: “Муратов, това е за нашите момчета”
Самият Муратов съобщи в социалната мрежа “Телеграм”, че в купето му е нахлул неизвестен нападател, залял го е с червена боя с ацетон и е казал: “Муратов, това е за нашите момчета” Снимка: БГНЕС / Архив

Инцидентът е станал във влак преди композицията да отпътува от Казанската гара в Москва

Главният редактор на “Новая газета” и лауреат на Нобеловата награда за мир Дмитрий Муратов е бил нападнат и залят с червена боя, предаде БНР

Инцидентът е станал във влак преди композицията да отпътува от Казанската гара в Москва.

Самият Муратов съобщи в социалната мрежа “Телеграм”, че в купето му е нахлул неизвестен нападател, залял го е с червена боя с ацетон и е казал: “Муратов, това е за нашите момчета”.

Известният журналист написа още, че усеща силно парене в очите и че ще се опита да се измие.

Миналата година Дмитрий Муратов получи Нобеловата награда за мир. По-голямата част от паричната премия - на около половин милион долара - беше дарена на детски хоспис и няколко благотворителни организации.

В края на март Муратов обяви, че ще предостави нобеловия си медал на фондация за подпомагане на украинските бежанци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    daskal
    До 2 - Иди на лекар!
  • 1
    2
    До Не СъМ УчУдЕн от НеБъЛгАрИн
    ,Аз съм учуден в 04:21 АМ с какво се занимават хората.Коментират статия някаква си която не ги засяга по никакъв начин.По добре е да обърнат внимание на меките форми на благоверната до тях ако има такава.При липса да си намерят.При липса на интерес или мощ да посетят лекар,психолог.Чета коментари и се УчУдВаМ за следното: Българите собствената си държава и проблеми не вкараха в ред и закон 32 години,тръгнаха да коментират политики,международни отношения да вземат страна да се противопоставят да дават мнения,акъли,а собственият им клозет е задръстен и вони,а лайнярките задръстени та бълват.МИСЛИМ ТОВА Е СИНДРОМ ХАРАКТЕРЕН ЗА ХОРА КОИТО САМИ НЕ ЗНАЯТ КАК ДА ВЗЕМАТ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ И НЕ ИМ ОСТАВА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ДА СИ ЧЕШАТ ЕЗИЦИТЕ И ДА СИ БЪРКАТ В НОСА И УШИТЕ.ТЕХНИТЕ ПРОБЛЕМИ СА ЗАГЪРБЕНИ И ЗЯПАТ ОКОЛО ТЯХ.И,АЗ ИМАМ ТАКЪВ ПРИМЕР У ДОМА И СЕ ЧУДЯ КАКВО ДА ПРАВЯ С НЕГО. ВЗЕМЕТЕ СИ ДЪРЖАВАТА И Я УПРАВЛЯВАЙТЕ......!!!! СТЪРВАХТЕ КОНЯ......СЪКЪЗАА.А... ПУРКО......МУМЪТЪ....МОМИЦИТЕ
  • -1
    1
    не съм учуден
    Въобще не съм учуден, в "демократична" Русия всичко е възможно. Там не търпят критиката и другата гледна точка. Знаят само едно - "предател". Това са руските "ценности" при управлението на Путин
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари