Нинова: Знам по ден и час какво трябва да направим след 27 март

0
Няма да има коалиция между БСП и ГЕРБ, тази спекулация трябва да спре
Няма да има коалиция между БСП и ГЕРБ, тази спекулация трябва да спре Снимка: БГНЕС

"Няма да има "голяма коалиция". Няма да има коалиция между БСП и ГЕРБ. Тази спекулация трябва да спре."

Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред Нова телевизия.

Тя категорично отхвърли възможността и за съюз с формацията на Веселин Марешки. "Ние доказахме, че няма да правим безпринципни коалиции, както това направихме по време на президентската кампания", каза още Нинова.

"Крадецът вика дръжте крадеца", каза Нинова по повод изявлението на лидера на Бойко Борисов, че БСП не може да направи промяната, защото при тях са ченгетата и лица, които са хвърляли хора на прасета в Белене.

"При тях са децата на номенклатурата. Лиляна Павлова е внучка на партизанин. Цецка Цачева е бивш партиен секретар на БКП. Самият Борисов напуска МВР за да запази партийната си книжка", каза още Корнелия Нинова.

Сигурна съм в победата, не си представям визуално, че седя в Министерски съвет, но имам три плана. Имам и три екипа, с които знаем по ден и час какво трябва да направим след 27 март. Победа е да сме първа политическа сила”, каза още и лидерът на БСП и обясни какви ще са първите неща, които ще направи, ако партията състави правителство.

„Влизайки в Министерски съвет, ще отменя постановлението за заселване на бежанци в български общини. Ако не е прекратена концесията за Летище София, ще я прекратя. Тази концесия предава стратегически обект на турска фирма. Веднага ще оттегля жалбата на Министерски съвет срещу увеличението на цената на винетките”, обеща Нинова.

Очаквайте още подробности.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари