Голяма коалиция с ГЕРБ не е възможна

0
Има принципни неща – ние сме различни
Има принципни неща – ние сме различни Снимка: БГНЕС

"Голяма коалиция с ГЕРБ не е възможна."

Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в кратко изявление в централата на партията, след като станаха ясни първите прогнозни резултати от предсрочния вот, предаде БГНЕС.

БСП остава втора политическа сила в 44-ия парламент.

"Правим това изявление с уговорката, че все още няма окончателни резултати. Бихме искали да поздравим победителите ГЕРБ. Благодарим на онези почти един милион българи, които ни подкрепиха", заяви Корнелия Нинова и увери, че БСП върви на прав път към промяната, която са заявили. Какво се случи за БСП днес, продължи Нинова - увеличили сме двойно подкрепата си.

"Почти три пъти се е увеличила подкрепата за БСП, каза Нинова. Потвърждаваме резултата на президента Радев на първи тур. Това показва че сме на прав път. Това, което сме обещали на хората ще изпълняваме безпрекословно", заяви Нинова.

Тя отново поздрави ГЕРБ и уточни: "Ако бъдем поканени от тях за разговори и коалиция, няма да участваме. Има принципни неща – ние сме различни, искаме различни програми и принципни различия. Голяма коалиция с ГЕРБ не е възможна", категорична бе Нинова.

"Ако те не съставят кабинет и на нас ни бъде дадена възможността, ние ще опитаме да съставим правителство", каза още Корнелия Нинова.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • русенец
    При неотдавнашното посещение на Тони Блинки в Пекин, той бе посрещнат на летището от заместник ПР-а на Окръжния комитет на...
  • чичомехтинпедала
    Пиша тука някакви тапотий да ми плашта Мутрофанката жълти копейки.да живей ТероруZZшлямия и путлерчето!
  • daskal
    Колкото и да се труфят с арманита и шанели, всичките ни милионери "бизнесмени" днес смърдят на БКП и Държавна сигурност....
  • до Хуилото
    Ко стана бе хуилко, що имаш толкоз минуси? Да не стане скоро ти да трябва да заминаваш, лумпен изкрейзъл.
  • Путин Хуйло
    Да, на мен ми ебаха майката, даже и мен самият ме ебаха и ми хареса страшно много. Най-хубавото беше, когато негрите от...