Николай Радулов: Твърде близо сме до военния конфликт

0
Ако конфликтът се разшири, това рано или късно, ще засегне и нас, каза проф. Радулов
Ако конфликтът се разшири, това рано или късно, ще засегне и нас, каза проф. Радулов Снимка: БГНЕС

Ако конфликтът се разшири, това рано или късно, ще засегне и нас, каза проф. Радулов

Ние сме твърде близо до военния конфликт. Независимо, че сме страна-членка, ако конфликтът се разшири, това рано или късно, ще засегне и нас. Вече се говори, че в него ще започнат да се използват по-опасни боеприпаси, като касетъчните бомби. Голяма част от тях не се взривяват на земята, а по-късно в ръцете на невинни. Това ме кара да се опасявам, че е възможно да се използва нова смъртоносна техника. Това заяви експертът по национална сигурност проф. Николай Радулов в предаването „Още от деня“ по БНТ.

„Много малко дели използването на бойни дронове от такива, ръководени от елементарен изкуствен интелект. Може да има странични жертви от всички страни, гранични на този конфликт. Няма никаква индикация, че конфликтът ще утихне“, предупреди той и даде пример с войните във Виетнам и Афганистан.

Проф. Радулов коментира и допълнителната военна помощ от 100 БТР-а, които страната ни изпраща на Украйна. „Това е техника, която е произведена 50-те или 60-те години. Съмнително е в какво състояние са и дали могат да бъдат приведени в нормална експлоатация. Най-вероятно тези БТР-и нямат друга стойност, освен символична. Някои от тези машини са участвали във Възродителния процес“, посочи експертът по национална сигурност.

По думите му ние нямаме оръжие, което се ползва и може да се даде от запасите на МВР. „Имаме символично оръжие, което се продава на колекционери и парите влизат в бюджета“, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    до 8
    значи те безплатно, а ти платно ли бе тролче?!?
  • -1
    8
    До 1
    Напълно сте прав,но аудиторията на Русе е залята от петолколонници ,тролещи простотиите на Русия ,безплатно ! Явно руският ботуш трябва да стъпи тук и тогава простотията да каже, каква я мислехме ,а каква стана ! Но ще бъде късно, много късно !
  • 1
    7
    споко, ние сме номбър уан
    Съвместно заседание на правителство и Атл... Съвета в Боровец. Докладва .../.агарев. -„Господа, заплатените Ф-16, блок 70 ще бъдат инвестирани срещу руската агресия. Доставката им за все още недоинтегрирано Българско се отлага с нови 4-5 години. Дори и Резидентът-комунист-русофил Радев признава, че въоръжението ни е остаряло, съветско-руско”. ...Пър /денков: -„Госпожи и господа, атланти... Ние направихме ли нашия цивилизационен избор?” -„Дааааа!” - „Е, защо нямаме тогава термоядрена бойна ракета?” -„Ми да си направииим! (ШаламБанов, Попкремчева, ... – михнейнски, сАбев,...) и да докладваме ротационно на шефовете-чистачки в ПОСОЛСТВОТО/та (?) !!!” Взели та отсекли (лично, за секретност – класифицирана информация спрямо населението и руско-китайската агентура) най-високото дърво. Изчоплили сърцевината с брадви, без обществена поръчка, натъпкали ракетата с екс-съветски барут от близкия склад, по компетентност. Пуснали един дълъг фитил и таман да го запалят, се сещат: -Къде да го изстреляме? -Ми по Пекин, Москва, Ханой...? Жирафка Клишето: - От ПОСОЛСТВОТО биха предпочели Москва. 3-та чистачка, на която докладвам, ми беше казвала, че другите селища са далече. Така и направили. Написали на ракетата „По Москва” и палнали фитила. Събрали се наоколо, гледат... Чува се БУУУМ... Дим, пушек, всички се търкалят... С двустранно помокрено бельо. Вождът без очила, с накапан по тялото назален секрет и (с извинение!) с разкопчан дюкян, Жирафка с удължен врат и ...по монокини. Надигат се, оглеждат се и мълвят, не съвсем протоколно: -Е гати/По дяволите! /И депесарски сподавено: ВАЙ ЗАВАЛЛЪ!/ А представяте ли си каква страхотия е сега... в Москва ?
  • 4
    6
    до западните гъзолизци част 2
    в западна европа с отворени обятия канят пясъчните маймуни имигранти от близкия изток, които дори не са хора, а полухора, а те искат да направят запада същата кочина, от която бягат - да има джамии, всички да са облечени в чаршафи, да е дупка, западните лидери (виж речта на Саркози за насъчраване на белите французи да се мешат с черните пясъчни маймуни) насърчават да се изтрие бялата раса като бъде превърната в мелези на полуараби пясъчни маймуни ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ всичко това се прави умишлено и целенасочено за да се промие мозъка на всеки консуматор, който консумира такава малоумна информация, всичко това се прави от евреи и от масони за да се заличи личността на хората от западния свят, от белия свят, от Християнския свят... в момента стредностатистическия човек от западна европа или америка е тотално промит мозък, тотално репресиран и огаврен, но някои дори не го и осъзнават⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ така че ми е трудно да разбера българските западно гъзолизци и помияри какво толкова му харесват на запада? толкова ли им е силен комплекса за малоценност, че са родени в държава, която не е част от "великия запад" че цял живот живеят с някакъв криворазбран идеал че искат да са част от запада и че този сляп стремеж към западната култура и да бъдат асимилирани от нея ще им подобри живота по някакъв начин... няма как да стане, запада е обречен на гибел не отвън, а отвътре, няма да го унищожи Китай или Русия или Северна Корея, той сам ще се самоунищожи и ще се превърне в някъква помийна яма ... ще стане така че последните западняци със здрав разум ще тръгнат да бягат оттам и да идват в източна европа.. вече ги знаем английските пенсионери, които идват да живеят в нашите села и не им е ясно как може двора ти тук да е 3 пъти колкото къщата, а в англия имаш 2кв м двор... следя един американски блог WOLFSHEADONLINE.COM, в който се пише против тази пропаганда и собственика, който е американец, сподели че е толкова погнусен от държавата си и колко затъва, че обмисля със семейството си да се измести някъде в източна европа или в Азия... ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀та толкова е зле запада, че не мога да разбера тукашните западни гъзолици колко навътре в собсвените им гъзове са си навряли главата, че не го осъзнават това, и ако запада асимилира и България, което вече почва да се усеща с текущото правителсто от предатели, ние ще станем същата помийна яма като западна европа и няма да има смисъл повече да се бяга там, ще почнем да бягаме на изток или на юг
  • 4
    5
    до западните гъзолизци част 1
    не мога да разбера какво му харесват на тоя запад толкова и на "културата" му? в момента запада си промива мозъка на населението, опитва се да им изтрие историята, има силна пропаганда срещу това да си бял, хетеросексуален мъж, има геноцид срещу цялата бяла раса, има пропаганда срещу Християнството и поставяне на пиадестал на религии като на първо място юдеизма и исляма ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ да се возиш в метрото и да погледнеш някоя жена и тя да те усети, може да те съди за "опит за изнасилване", аха да хъкнеш или гъкнеш срещу жена, някъква феминистка още повече, още повече ако гей, лесбийка, травестит, хермафродит или каквито там душевно болни имат и се гордеят с болестите си, те водят че ги дискриминираш, можеш да си загубиш работата, да ти съсипят живота, всяка дума срещу евреин е автоматично "антисемитизъм", трябва да говориш "политически коректно" или все ще се намери някой, който много силно да се възмути или обиди от "лошо подбраните ти думи" ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ опитват се да изтриват историята, както и във поп културата като филмите, направиха колко филми за STAR WARS, Star Trek, The Little Mermaid, Marvel лайната, Snow White, Barbie, където всичките главни герои са жени от архетипа "Mary Sue", които са перфектни и супер компетентни във всичко, и най-често не са бели жени ами черни или някъкви получерни мелези, а във всичките филми мъжете са някъкви турбо некомпетентни кретени, глупави, не могат да се оправят с нищо, чакат да дойдат главните жени да им оправят мизериите, който е гледал новите филми на STAR WARS, или поне първия, както сгреших аз, е видял в какви мъжки путки и професионални турбо олигофрени превърнаха Han Solo и Luke Skywalker.. във филма Barbie, пък не спряха да говорят против патриархата..⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ най-ме плаши за Християнството - как се опитват да го изтрият от живота на хората - навсякаде осмиват само Християнстово и Бог, а за исляма или юдеизма - не ти дават да ги пипнеш, или те изкарват че дискриминираш, ето клип от сатаниски фестивали, които се правят от масоните, които са си продали душата на сатаната: https://www.youtube.com/watch?v=D-tA4UsFDU8 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари