Николай Марков: Поведението на депутати от партия "Възраждане" е обидно за здравия разум!

2
Проблемът е укритата /премълчана/ истина, нарича се лъжа
Проблемът е укритата /премълчана/ истина, нарича се лъжа Снимка: bTV

Това, че има ваксинирани депутати от партия "Възраждане" не е грях - личен техен избор.

Мен ме притеснява публичното им поведение и говорене, което е обидно за здравия разум. Беше коректно първи да декларират, че са ваксинирани, но ще защитават политическите права на неваксинираните. Така щеше да бъде честно и никой нямаше да ги укорява. След проведеното журналистическо разследване, независимо дали е поръчково или не, фактите са си факти, а публичното поведение е тотална лична и организационна катастрофа. Срам.

Проблемът е укритата /премълчана/ истина, нарича се лъжа.

Мисля, че ръководството на Възраждане трябва да помисли добре по тези въпроси, защото ако продължават сами да доказват всички съмнения на гражданите, мачът ще бъде кратък. Имаше много предишни издънки, които повлияха на крайния резултат. Това трябва да бъде прекратено завинаги, а лицата, които не се държат политически коректно - да бъдат отстранени навреме. Дори това да е шефа. Всяко забавяне ще бъде фатално за бъдещето.

Впрочем, "всеки сам си преценя"! Според възможностите си да преценя.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    RUSENKA
    ТАКА Е КАТО ИМА ХОРА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ,СРАМ И ПОЗОР,НАПРАЗНО ИЗХАРЧЕНИ ПАРИ ОТ ДЖОБА НИ,ИГРА С РАЗУМА И ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИНА,КОЙТО НЕ МИСЛИ С ЗДРАВОСЛОВНО ДА ГИ СЛЕДВА.А ВИЕ ,КОИТО МУ ВЯРВАТЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ,АМА ПОСЛЕ НЕ ХОДЕТЕ ПРИ ЛЕКАРИТЕ ДА ТЪРСИТЕ ПОМОЩ,ЧЕ ИМ ПИСНА .
  • 3
    3
    Хахаха
    Тия джихадисти на копейкин може спокойно да ви убеждават колко полезно е гладуването и постите докато преяждат, жал ми е за тъпунгерчетата дето им се връзват на акъла.
  • -1
    2
    Kaka
    Целта на "Възраждане" е справедлива погледнато отвсякъде - отпадане на ЗС (зел. серт.), без значение кой как иска да си упражнява лицемерието и да се опитва да дискредитират борбата им. Не редно да се налага косвен данък + увреждане на носоглътката на работещите на всеки 2 дни (половината от работния месец) при тези мизерни заплати (тест и/или експериментална течност в частна полза). Завардили са навсякъде и хората работят като роби !
  • -1
    1
    И тако, и вако ...
    Поне от коментарите във фейса се разбира за какво иде реч. Щото тука това е само копи-пейс бозаджийница ...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари