Николай Слатински: И в този парламент има партия-идиотка

1
Говоря за лидера ѝ като нацистче
Говоря за лидера ѝ като нацистче Снимка: БГНЕС

Отдавна писах, че във всеки парламент има партия-идиотка. Има го и в този. Новото е, че за първи път партията-идиотка не е пето колело на управляващите, а е в опозиция.

Но е абсолютна партия-идиотка. По-по-най такава от всички досега.

Първи тук я нарекох "Израждане". Сега мнозина я наричат така.

Пак тук разказах за един от нейните върли симпатизанти, дето публично е антиваксър, ама надлежно бе ваксинирал себе си и семейството.

Е, това вече е публичен факт.

Сега постоянно говоря за лидера им като нацистче.

Поне сега ми повЕрвайте. Аз може и много неща да говоря, но никога не го правя без да помисля.

Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Симо
    Тоя е безопасен , защото е подсъдим за присвояване и само службите го държат далеко от бай Ставри, пък го вардят от Марешки , той да не го сготви с картофи !Ще видите и на 12 януари ,пак много гърмел -малко дъжд ! Апромяната..... после!
  • 3
    4
    русенец до 3
    Също така да са психиатрично здрави, да са работили поне 1 година някъде, че аман от храненици на НПО-тата, да са между 35 и 65 годишна възраст, че нито от жълтоклюни има полза, нито от сенилни старци. Мандатите да са максимум 2 , да се забрани партийното номадство, в смисъл, че ако си влязъл от името на една партия да нямаш право да ставаш независим или да се присламчиш към друга партия. Добре е да се въведе мажоритарния избор, че поне на мен ми писна да ми назначават софиянци, от които полза не видяхме... Бе най-добре е да се евакуираме в друга държава, че тая няма да я бъде.
  • 7
    3
    азбукарче
    След това, което вече доста години виждаме, чуваме и усещаме по начина си на живот, не е ли вече време за всички депутати, министри и висши държавни длъжности да има тест за интелигентност, български език и история!
  • 4
    2
    Хахаха
    Ами то малоумните олигофрени също заслужават да са парламентарно представени.
  • 3
    1
    русенец
    О, то да беше само една щеше да е прекрасно! Всички са такива! Идиот до идиота, мила моя майнольо! Да се питаш що за хора са ги избрали?!:(
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари