Николай Малинов: Няма съмнение, че Русия ще победи във войната

3
Това няма как да няма последствия за нас, коментира представителят на русофилите
Това няма как да няма последствия за нас, коментира представителят на русофилите Снимка: БГНЕС

Председателят на "Русофили за Възраждане на Отечеството" се обяви за пълен и ясен неутралитет на България

"Партията, на която аз съм председател, има такава позиция и я заявихме вчера. Същността на тази позиция е, че изборът трябва да бъде и Изток, и Запад, тя не може само едно или друго. Трябва да бъде пълен и ясен неутралитет на България. Трябва да имаме предвид, че мостовете, които разрушава войната, рано или късно трябва да бъдат възстановявани", каза председателят на "Русофили за Възраждане на Отечеството" Николай Малинов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Той сподели, че неговите съратници не са променяли позицията вече няколко десетилетия наред.

"Най-губещият е Европа. Този губещ няма никаква представа как тези мостове ще бъдат възстановявани след това. Разумът трябва да надделее, защото другата алтернатива е краят на света. Но или разумът ще надделее и ще се седна на масата за преговори, или войната ще продължи до победния край на една от двете страни. Аз не се съмнявам, че победителят ще е Русия", допълни Малинов.

И е категоричен, че има опасност за националната ни сигурност.

"Ние се притесняваме от една по-нататъшна ескалация на конфликта. Декларацията ни изразява точно това - нашето притеснение от ескалацията. Мобилизацията на тези 300 хиляди войници не е от добро. Това няма как да няма последствия за нас. Ние трябва да разделим партиите на мира от партиите на войната, и да настояваме за преговори", подчерта каза председателят на "Русофили за Възраждане на Отечеството".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    до 1
    Защо, бе посерко? Ти на кой фронт си?:)
  • 2
    5
    Бойко
    Предател долен!!!
  • 0
    4
    112
    Ти отдавна трябваше да паднеш от 8 етаж !
  • 8
    3
    До 2
    Правилно!Многогодишните традиции трябва да се спазват и уважават!!
  • 8
    2
    Николай Малинов
    Аз и всички мои съратници русофили, ако Русия нападне България, ще ги чакаме на р. Дунав нагъзени със събути гащи! Слава Расии
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари