Бранислав Сланчев: Войната в Украйна ще продължи докато Путин е жив

1
В Русия мобилизацията не е спирала, тя върви скрито, обясни експертът по международни отношения и сигурност
В Русия мобилизацията не е спирала, тя върви скрито, обясни експертът по международни отношения и сигурност Видео: NOVA

В Русия мобилизацията не е спирала, тя върви скрито, обясни експертът по международни отношения и сигурност

Шансът руснаците да направят нещо около АЕЦ “Запорожие”, където са разположени мини, не е много голям. Ако има проблем при изтеглянето им, ефектът ще е локализиран, няма да стане нещо голямо като аварията в АЕЦ „Чернобил”. Това заяви проф. Бранислав Сланчев - преподавател по международни отношения и сигурност в Калифорнийски университет "Сан диего", цитиран от NOVA. Според него войната ще продължи докато руския президент Владимир Путин е жив.

Москва нападна с дронове Киев, но не го нарича тероризъм. От друга страна, украинците не си признават някои нападения. Част от нападенията на руснаците са тероризъм, защото те нападат жилищни обекти, каза преподавателят.

В Русия мобилизацията не е спирала, тя върви скрито, обясни Сланчев. Вчера в руската Дума със закон увеличиха на 30-годишна възраст хората, които подлежат на мобилизация. Това говори, че не им достигат хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    До 2
    Дано,че нашата военна индустрия покрай него си увеличи продажбите с около 800%,за година имаме 1.6 милиарда лв изнесена подукция.Това у бум в нашата военна промишленост.
  • 5
    2
    молете се
    да е жив дълго влеме, че не се знае кой ще го смени!
  • 6
    1
    Самарин
    Путин има намерение да е дълголетник.Пожелавам му го от сърце!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари