Николай Денков ще участва в заседание на Европейския съвет в Брюксел

0
Европейските лидери ще обсъждат ситуацията в Украйна и в Близкия изток, средносрочната ревизия на Многогодишната финансова рамка, проблемите в икономиката и миграцията
Европейските лидери ще обсъждат ситуацията в Украйна и в Близкия изток, средносрочната ревизия на Многогодишната финансова рамка, проблемите в икономиката и миграцията Снимка: Министерски съвет / Facebook

Европейските лидери ще обсъждат ситуацията в Украйна и в Близкия изток, средносрочната ревизия на Многогодишната финансова рамка, проблемите в икономиката и миграцията

Министър-председателят акад. Николай Денков ще участва в редовното заседание на Европейския съвет в Брюксел на 26 и 27 октомври тази година. Европейските лидери ще обсъждат ситуацията в Украйна и в Близкия изток, средносрочната ревизия на Многогодишната финансова рамка (МФР), проблемите в икономиката и миграцията.

Преди заседанието на Европейския съвет премиерът ще се срещне със заместник-председателя на Европейската комисия Вера Йоурова и ще разговаря с представители на международната организация „Репортери без граници“, съобщиха от правителствената пресслужба.

По време на разговора бяха обсъдени и други важни теми като войната в Украйна, ситуацията в Близкия Изток, миграцията, конкурентоспособността на ЕС и други въпроси, които са в дневния ред на предстоящото през тази седмица заседание на Европейския съвет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари