Николай Денков: Почувствах със сърцето си несправедливото страдание на Украйна

1
От своя страна Зеленски благодари на страната ни за подкрепата
От своя страна Зеленски благодари на страната ни за подкрепата Видео: NOVA

От своя страна Зеленски благодари на страната ни за подкрепата

Благодаря за поканата, която ми позволи да видя с очите си и да почувствам със сърцето си вашето несправедливо страдание, но и вашия героизъм и вашата решителност да извоювате бъдещето, за което копнеете”. С тези думи премиерът Николай Денков се обърна към президента на Украйна Володимир Зеленски. Министър-председателят ни е на посещение в Киев.

По думите му България съпреживява кошмара на опустошенията, страданието и загубите. „Вече е ясно, че целите на Путин се разпростират извън украинската държава”, поясни той.

От своя страна Зеленски благодари на страната ни за подкрепата. „Благодаря, че през цялото време на пълномащабната агресия подкрепяте нашата държава. Много ценим това, че България е с нас. Днес обсъдихме нуждите на войниците. Нашата обща привързаност към принципа на добросъседството ще подпомогне икономическия растеж на двете държави. Обсъдихме сътрудничеството в енергетиката и отбранителното производство”, поясни президентът на Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    10
    Аramco
    Вредният молец, заедно с цялата СГЛОБКА, са абсолютно нелегетимни. Тези чужди агенти работят и действат ИЗЦЯЛО и САМО за външни интереси в ущърб на България и населението ѝ! Докато това не се прекрати веднъж завинаги - ще продължаваме да бъдем абсолютно ДЪНО като държава по всички показатели.
  • 7
    9
    Мръсен долен съсел
    Тоя мършляк си получава заплатата от УхЛайна, затова е готов да продаде и на майка си червясалатаПуДкЪ...хемороид сплескан в гоУеми говна
  • 7
    8
    ха,ха
    Украинското еврейче пак се е възпалило! Що ли, сега сигур заради Ласточкино!
  • 11
    7
    до 6
    Турчин, като подкрепяш Украйна какво майка си търсиш тук, а не я защитаваш на място?:) Дейба и паркетните ви патриоти, дейба! Прочие, Асане, поработи върху правописа, защото пишеш по-зле от мангал.:)
  • -13
    6
    Българин
    Рушлчмските тролчета газ пикаят от яд и злоба, че Европейска България подкрепя нашата братска Украйна срещу азиятския окупатор ТероруZZстан! Слава Украина!!! Мрете в лайна и адски мъки, безродни антибългарски тролове! Анатемаааа!!! ХАХАХАХА
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари