16-годишен младеж блъсна мотопедист в квартал "Чародейка"

2
И двамата младежи не са правоспособни шофьори / Снимката е илюстративна
И двамата младежи не са правоспособни шофьори / Снимката е илюстративна Снимка: Булфото / Архив

Вчера вечерта в полицията е постъпил сигнал за пътен инцидент близо до блок 210 в русенския квартал „Чародейка“, където са се блъснали лек автомобил и мотопед.

След произшествието двамата шофьори са напуснали мястото. Служители на сектор Пътна полиция след проведени оперативно-издирвателни мероприятия са установили участниците в инцидента и са изяснили фактическата обстановка и причините за катастрофата.

Произшествието е възникнало около 18:40 часа на ул. "Ради Иванов", където лек автомобил „Фолксваген Голф“ с русенска регистрация, управляван от неправоспособен 16-годишен русенец, нарушава правилата за дистанция, причинявайки катастрофа с един леко ранен като блъска в задната част движещ се пред него мотопед, управляван от друг неправоспособен 16-годишен младеж.

Вследствие на удара шофьорът на мотопеда е паднал на пътното платно и е пострадал. Той е отказал на пристигналият на място екип на Центъра за спешна помощ да бъде прегледан в болница и да му бъде оказана медицинска помощ.

След това двамата водачи са напуснали местопроизшествието. Случаят е документиран от полицаите и са предприети необходимите административни санкции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари