Дрогиран шофьор предизвика катастрофа на булевард "Генерал Скобелев"

1
Младежът е отказал да даде кръвна проба
Младежът е отказал да даде кръвна проба Снимка: DTech International

Младежът не е дал предимство на пешеходна пътека и се е забил с колата си в "Сеат"

На 28 септември около 14:40 часа служители от "Пътна полиция" са изпратени на сигнал за ПТП между два автомобила на адрес на булевард "Ген. Скобелев" в Русе, в района на кръстовището с улица "Муткурова". На място униформените установяват 21-годишен водач на автомобил "Мерцедес" и кола с марка „Сеат“, управлявана от 57-годишен мъж.

След проведената беседа с водачите е станало ясно, че водачът на Сеат-а е спрял на пешеходната пътека, за да пропусне движещи се по нея пешеходци, а управлявалия Мерцедес-а не спазил необходимата дистанция между двете превозни средства и са се блъснали, съобщиха от ОД МВР - Русе.

Последвали са проверки за алкохол и наркотици, при което на по-младия водач е установена положителна реакция за употреба на метамфетамин. 21-годишният е бил задържан и конвоиран до медицинско заведение, където е отказал да даде проби, след което е освободен.

Случаят е документиран и по него е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари