Необичайно топлото време продължава и във вторник

0
Максималните градуси ще достигат 17 - 19°С
Максималните градуси ще достигат 17 - 19°С Снимка: Община Русе

Максималните градуси ще достигат 17-19°С

През нощта срещу вторник ще преобладава ясно време. В сутрешните часове около водните басейни ще се образуват мъгли.

Минималните температури ще се повишат и ще са между минус 1°С и плюс 5°С.

Времето във вторник над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево. В Дунавската равнина и Горнотракийската низина ще има условия и за мъгли, но само до обяд, пише Meteo Balkans.

През деня ще преобладава слънчево време и температурите ще се повишат, като те ще са нетипични за януари. Ще духа слаб вятър от югозапад.

Максималните градуси ще се повишат и ще са между 13 - 19°С.

Времето в София:

През нощта срещу вторник над столицата ще е предимно ясно. През деня ще преобладава слънчево време. Минималните температури ще се повишат и ще са около 2-3°С, а максималните - около 15°С.

Времето в планините:

През деня ще е предимно слънчево и сравнително топло за началото на януари. Условията за туризъм ще са добри. Ще продължи да духа умерен вятър от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 12°, на 2000 метра - около 4°С.

Времето по Черноморието:

В сутрешните часове видимостта ще бъде временно намалена. През деня ще е предимно слънчево. Максималните температури ще се повишат и ще са нетипични за сезона – до 12°-15°. Вълнението на морето ще бъде около 1 бал.

Прогноза за фини прахови частици:

Очакваме завишаване на нивата на ФПЧ над по-големите градове.

Времето на Балканите:

Ще е предимно слънчево и сравнително топло за началото на годината. В равнините и низина ще има условия и за мъгли, но само до обяд. Следобед над крайните северозападни райони от полуострова ще се появят и високи облаци, но валежи не се очакват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари