Пролет посред зима, до 17° ни топлят днес

1
Ще преобладава слънчево време
Ще преобладава слънчево време

Ще преобладава слънчево време. 

Ще духа слаб, в източните и планинските райони - умерен югозападен вятър и с него ще продължи да се пренася топъл въздух.

Минималните температури ще са между 1° и 6°, максималните - предимно между 12° и 17°, по-ниски на места в Горнотракийската низина и котловините, където ще е почти тихо и ще има ниска облачност или мъгла; в София минимална температура 1°, максимална 12°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен югозападен вятър. Максимални температури - между 12° и 16°. Температурата на морската вода е около 9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен западен вятър. Ще е топло за сезона с максимална температура на 1200 метра около 13°, на 2000 метра - около 7°, показва прогнозата на НИМХ.

Атмосферното налягане ще се понижи и ще е значително по-ниско от средното за месеца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари