Навръх Коледа температурите са пролетни

1
В дните до Нова година не се очакват изненади
В дните до Нова година не се очакват изненади

Термометрите в неделя ще показват до 15 градуса

Навръх Коледа температурите са доста пролетни и през нощта в почти цялата страна бяха около 10 градуса, предава NOVA. Денят ще е слънчев, като до обяд ниска облачност без валежи ще има в районите на изток. Ще се усеща вятър с топли пориви, на повече места в Дунавската равнина. Особено силно ще духа по високите части на Централна Стара планина. Следобед термометрите ще се колебаят между 9 и 14-15 градуса.

В дните до Нова година не се очакват изненади. Дните ще са с мъгли в ниската част на страната сутрин и повече слънце следобед. По-хладно ще е в средата на седмицата с нахлуване на порция по-студен въздух и вероятност за незначителни валежи по планините и около тях. Сутрин термометрите ще падат под нулата, следобед ще се колебаят около 8-9 градуса. Останалите дни ще са с температури, доста над нормалните за сезона - на места около и над 15 градуса.

И в последния ден на тази седмица въздухът в някои градски райони е с фини прахови частици над допустимите нива. Съвсем очаквано вятърът на Бъдни вечер успя частично да намали концентрацията на замърсители и призори в неделя само 5 станции в страната регистрират замърсяване около и над нормата – Горна Оряховица, Девня, Несебър, Благоевград и Пловдив.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари