Наталия Кобилкина стана милионерка

0
Как да Привлечем Любовта в Живота си с Наталия Кобилкина и Магдалена Ангелова
Как да Привлечем Любовта в Живота си с Наталия Кобилкина и Магдалена Ангелова

Наталия Кобилкина отдавна е натрупала първия си милион

Наталия Кобилкина е на път да надмине най-успешните бизнес дами у нас. Оказа се, че пресметливата рускиня отдавна е натрупала първия си милион. Оборотът, който тя реализира месечно от дейността си, възлиза на 140 000 лева. От тази сума чистата печалба за Наталия Кобилкина е в размер на 80 000 лв.

Почти всеки ден тя провежда курсове и семинари, за които желаещите са стотици. Рускинята учи посетителите на организираните от нея мероприятия как да бъдат щастливи във всеки един аспект от живота си. Всеки желаещ да присъства на курсовете и семинарите, организирани от нея, трябва да се бръкне с най-малко 300 лв, разкри източник на Хот арена.

Приходите на амбициозната рускиня скачат няколко пъти през летния сезон. Тогава Наталия Кобилкина организира екскурзии, на които изнася лекциите си. Допълнителна печалба за амбициозната рускиня са и книгите й, които до този момент са 4 на брой.

За психоложката работят 25 души. Разходите й на месец са около 40 000 лв. В тях са включени и заплатите на подчинените й.

Източникът на електронното издание разкри, че откритието на Слави Трифонов разполага с 2,5 милиона лева в банковите си сметки. Психоложката планира да разшири бизнеса си. Тя възнамерява да открие фирма в Англия.

Както вече стана ясно, Кобилкина се е сдобила наскоро и с луксозно жилище в тузарски столичен квартал. Психоложката е съседка на Евгени Минчев. Кооперацията, в която живее тя, наподобава повече хотел. Луксозният жилищен комплекс носи името Анастасия. Архитектурният проект е дело на едни от най-известните американски архитекти. Първоначално е било замислено луксозната сграда да бъде построена в квартал „Горубляне“, но в последствие строителният предприемач решил да я построи в тузарския квартал „Манастирски ливади“.

За луксозната придобивка рускинята е броила сумата от 100 000 евро и твърди, че си заслужава всеки цент. Кооперацията разполага със СПА център, фитнес център, ресторант и няколко бутика. Жилищната сграда се охранява денонощно.

Източник: Razkritia.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари