Нарязаха гумите на българи, гласували в Скопие

1
След като са гласували, те са установили, че гумите на колата им са спукани
След като са гласували, те са установили, че гумите на колата им са спукани Снимка: bTV

След като са гласували, те са установили, че гумите на колата им са спукани

И в изборния ден - инцидент с българи в Република Северна Македония. Наши сънародници сигнализират, че гумите на колата им са били нарязани. Те са установили това, след като са гласували в избирателната секция в посолството в Скопие.

„Бяхме в Скопие няколко дни и сутринта гласувахме в българското посолство. Тръгвайки след гласуване спряхме и установихме, че гума е нарязана. Според мен това е провокация“, сподели потърпевшата, предаде bTV.

Инцидентът се случил този следобед.

От македонската полиция обаче казват, че до този момент не са регистрирани нередности.

Парламентарните избори в България са основна тема и в македонските медии. Сънародниците ни там гласуват в 7 секции с хартиени бюлетини.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари