Народът избира този, който после ще презира

1
Да Ви е честита Новата 2017 година!
Да Ви е честита Новата 2017 година!

Тази снимка е от обръщението на президента Плевнелиев секунди преди да настъпи 2017 година.

Българи са изразили отношението си към отиващия си президент с тази снимка, която публикуваха гордо в социалната мрежа.

Възмутително и срамно е това отношение към държавния глава на Република България. Но това пък доказва твърдението на Камен Донев, което направи пред Нова телевизия преди няколко дни, че "Изборите са ден, в който народът избира този, който после ще презира."

„Психическата деформация на българина е достойна за книгата на рекордите Гинес – казва актьорът. – Виждаш хора, които са откровено обсебени от властта, които говорят абсолютни глупости, за които няма нищо свято. Същевременно ценностната система е обърната – кое е хубаво и кое – не, кое е красиво и кое – не – всичко това става миш-маш. Има безхаберие, злоба. Но има и добри хора, има и състрадателност.

Тези времена отвориха долап, в който дълго време са стоели едни животинки, които изведнъж мутираха и се превърнаха в чудовища.“

Актьорът не разбира защо нашите политици не се обръщат към народа, защо не му говорят откровено за положението – не само по телевизията, а дори във Фейсбук. Донев твърди, че политическата класа се държи с българите като с „овце, които дои – а няма приятелство, няма загриженост, няма болка“

„Има много прост народ, хора-егоисти, които не се извиняват, не знаят какво е толерантност, кавалерство, да дадат път... Те са като говеда, израснали в обор или на някой кър“, казва още Камен Донев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари