Напрежение в парламента, почти се стигна до бой

0
ГЕРБ скочи на БСП
ГЕРБ скочи на БСП Видео: NOVA

Напрежението в Народното събрание се повиши - почти се стига до бой преди трибуната в пленарна зала.

След като лидера на парламентарната група на "Продължаваме промяната" Андрей Гюров каза първите си думи от декларация на партията си - "Няма никой над закона", депутатите от ГЕРБ избухнаха във викове "Оставка", информира OFF News.

Още преди Народното събрание да започне работа, всички парламентарни групи се бяха изолирали по стаите си. В стаята на "Продължаваме промяната" беше шумно и цареше голямо оживление. Целият Министерски съвет, без премиерът Кирил Петков се събраха, но отказаха коментар пред медиите.

Вече в залата ГЕРБ попречиха на Андрей Гюров да прочете декларацията на ПП, както и на Свиленски тази на БСП.

Все пак Свиленски успя да каже: "Всеки един от ГЕРБ е съпричастен към това, което се случва!"

В този момент лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова стана и отиде до Свиленски и му каза, че прекалява. С нея пред трибуната отиде цялата парламентарна група на ГЕРБ. Натъпи хаос, чу се как Свиленски казва "Само не ме плашете, не ме плюйте!".

"Това, че сте гузни, това е ваш проблем!", обърна се към тях Никола Минчев. Той поиска да се извади стенограма на разговора, за да се успокоят страстите в залата.

В крайна сметка Никола Минчев обяви 15-минутна почивка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари