Нападение и опит за грабеж в квартал „Здравец Изток“

1
Служители на Второ РУ изясняват сигнал за извършено нападение и опит за грабеж на дамска чанта от русенка
Служители на Второ РУ изясняват сигнал за извършено нападение и опит за грабеж на дамска чанта от русенка

Служители на Второ РУ изясняват сигнал за извършено нападение и опит за грабеж на дамска чанта от русенка 

На 9 април около 10:10 часа на тел.112 е постъпил сигнал, за извършен опит за грабеж на жена до блок в русенския квартал „Здравец Изток“. Изпратени са екип на спешна помощ, както и екип от Второ РУ. Линейката е откарала потърпевшата жена от дома ѝ в болницата за преглед и оказване на медицинска помощ. При прегледа е изяснено, че е с травма на лицето и фрактура на палец, след това е освободена от медицинското заведение.

Полицаи от Второ РУ са се заели с изясняване на деянието, като при беседа с жената са установили, че престъплението е станало същия ден към 09:20 часа. Отивайки на работа в блока е отключвала вратата на входа, когато зад нея е изскочил млад мъж, който се опитал да издърпа от ръцете ѝ дамската чанта, съборил я на земята и тя е започнала да вика за помощ, намиращи се в близост мъж и жена. Те тръгнали към пострадалата и щом нападателят видял това хукнал да бяга, като пуснал чантата.

След случилото се жената се е прибрала в дома си и после решила да сигнализира за случилото се. Във Второ РУ е образувано досъдебно производство по случая. Предприети са необходимите действия за разследването на деянието и установяване на извършителя .

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари