Русенка е със счупени зъби и наранявания по лицето след грабеж на улицата

0
Непознат младеж я пресрещнал и я нападнал, откраднал й чантата в която имало 15 лева и мобилен телефон
Непознат младеж я пресрещнал и я нападнал, откраднал й чантата в която имало 15 лева и мобилен телефон

В Първо РУ в Русе са започнали разследване по сигнал за извършен грабеж от жена

 Вчера в районното управление е подадено заявление от русенка, че на 16 април е станала жертва на нападение и грабеж от неизвестен за нея извършител. Тя обяснила, че се е случило между 22:30 – 23:00 часа, в района на градинката зад бл. ЦЮР – 5, където докато е вървяла е била пресрещната от неизвестен младеж, облечен с тъмни дрехи. Разминавайки се с нея той ѝ хванал чантата и започнал да я дърпа, а тя се развикала, но той успял да я изтръгне от ръцете й, при което тя е паднала по лице, а той е избягал в посока ул. Борисова.

В чантата си жената имала сума от 15 лв. и мобилен телефон "Самсунг“, като според нея нанесената ѝ щета е за около 1000 лв. В резултат на падането жената е пострадала, като си е счупила два зъба и е получила наранявания по лицето. Сигналът е документиран от полицията и е започнало разследване в хода на образувано досъдебно производство, извършителят се издирва по даденото описание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Зачестиха нещо
    пореден случай в района на прекрасно работещото първо РУ в Русе. Там шефа е опънал крачка отдавна и се наслаждава на далаверата.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари