Намериха Сашко

9
Детето е открито от планински спасители в труднодостъпна местност
Детето е открито от планински спасители в труднодостъпна местност

Детето е открито от планински спасители в труднодостъпна местност

Намериха жив изчезналия Александър от Перник, съобщава NOVA.

Той е открит в труднодостъпна местност над Радомир от планински спасители. Момчето е било контактно и е поискало вода. 12-годишният Александър вече е в "Пирогов", където му предстоят множество прегледи и изследвания. Това потвърди пиарът на болницата.

"Детето е намерено, чакам го пред болницата", сподели бащата на момчето Александър Цветанов малко след като научи радостната новина.

В акцията се включиха стотици доброволци. Тя беше координирана от ГДНП, Жандармерията, ОДМВР - Перник и планински спасители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    5
    Книга за джунглата
    Сашко е като анимационния герой Маугли - малко момче, отгледано от вълци, което израства в джунглата сред различните видове животни.
  • 5
    4
    ptica
    до 2: 100 000 лева нагрaда си свършиха работата
  • 17
    3
    Кака Лара
    Плаках от радост , браво на момчетата !
  • 20
    2
    123
    Безспорно страхотна новина. Но не мога да проумея как 9 дни е оцеляло дете с тежка форма на аутизъм, че и на труднодостъпна местност се е покатерило значително далеко. А вода от локвите ли е пило ? Хайде, без храна можеи 20 дни. Но без вода, самичко, навън. Има нещо гнило.
  • 30
    1
    Фиданка Ивайлова
    Браво на добри хора и куче
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари