Издирват Александър вече и в София и Радомир

0
Снощи доброволците и бащата тръгнаха по следа от ново видео с момчето
Снощи доброволците и бащата тръгнаха по следа от ново видео с момчето Снимка: БТА

Снощи доброволците и бащата тръгнаха по следа от ново видео с момчето

Безрезултатно премина издирването на малкия Александър в Перник и през тази нощ. 12-годишното дете, което има аутизъм, изчезна в петък и оттогава полиция, доброволци и близки не спират да го търсят вече пето денонощие. Вече се претърсват не само Перник и горите около града, а и крайни западни квартали на София, а също и в Радомир.

През изминалата нощ доброволци претърсваха града, като се включиха и хора от други градове, съобщи БНТ. Един от тези доброволци е Ина Календерова, която е дошла от Благоевград.

"Обходили сме почти целия район на Перник. Обхождаме и Радомир и се надяваме това да продължи докато не се намери детето и ние ще продължим усилено да го правим. За съжаление без резултат, но се надяваме, че полицейските органи си вършат усилено работата точно в района, където е загубено детето. За съжаление нашите екипи от доброволци не са допускани дотам, понеже има термокамери, кучета и хората се опитват максимално да са полезни един на друг", заяви доброволката.

Снощи доброволците в Перник и бащата на детето тръгнаха по нова следа. Видео, разпространено в социалните мрежи, показва запис с момче, което прилича на Александър. Баща му заяви, че го е разпознал, допълва Нова телевизия.

В издирването на момчето са включени кучета, хеликоптер и термокамери. От полицията проверяват всеки постъпил сигнал, но от детето. От прокуратурата пък заявиха, че няма доказателства за извършено престъпление срещу момчето.

Вчера от МВР обявиха, че издирването на Александър ще продължи докато детето не бъде намерено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари