Най-големите грешки, които правим при купуването на подаръци

0
Влизаш за едно, излизаш с пет, но ето как да го предотвратим
Влизаш за едно, излизаш с пет, но ето как да го предотвратим

Големите празници идват, а голямото пазаруването започна на пълни обороти от началото на декември. Всеки иска да купи интересни и различни подаръци, които да зарадват децата, родителите или приятелите.

Когато стигнем на касата обаче... погледите често остават изумени, защото често се случва да прекаляваме с покупките, пише VESTI.

Влизаш за едно, излизаш с пет, но ето как да го предотвратим:

1. Не купувайте подаръци "просто така". Не взимайте от магазина онази красива кутия със сапуни и други продукти за разкрасяване. Този подарък е красив, определено ухаещ чудесно, но доста скъп най-важното – не остава нищо от него след няколко месеца.

Подарявайте на близките си хора неща, които ще са им от полза. Ако искате пък наистина да впечатлите някой с подарък, не само за Коледа, то може да си записвате, за какво си мечтае даден човек.

Често се случва в обикновен разговор някой да каже: О, колко е красиво бих искал/а това много.

Ако си го отбележите, но и останете сигурен, че този човек не си купи желаното нещо, определено ще го изненадате.

2. Не подарявайте на децата си всичко, което искат. Научете ги да оценяват подаръците, които им купувате, защото вие изкарвате парите за тях. Трябва да имате предвид, че играчките омръзват бързо, затова бъдете внимателни, когато избирате изненадите за малчуганите.

3. Не подценявайте красотата на ръчно изработените стоки. Това, което една човешка ръка е докоснала, идва от сърцето. То е по-специално, макар и малко по-скъпо от масовите предложения. Освен това подпомагате онова малко, спретнато магазинче, в което винаги ще има някакъв чар и скрита мистерия.

Източник: VESTI.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари