150 деца в Русе ще получат коледни подаръци от Сдружение "Дунавско сияние"

0
Подаръци ще бъдат раздадени предимно на деца в риск и в неравностойно положение
Подаръци ще бъдат раздадени предимно на деца в риск и в неравностойно положение

Подаръци ще бъдат раздадени предимно на деца в риск и в неравностойно положение

СдружениеДунавско сияниеРусе ще раздаде коледни подаръци на 150 деца. Подаръци ще получат предимно деца в риск и в неравностойно положение.

"В навечерието на Рождество, когато топлотата на семейния уют и радостната еуфорията от предстоящия празник , са част от тайнственото въплъщение на Божия Син - Христос, ние, от СдружениеДунавско сияние“ отново ще имаме привилегията да се включим в най-голямата в света мисия за деца "Рождествено дете" Operation Christmas Child. Тази година ще зарадваме 150 русенски деца с прекрасни подаръци, осигурени от организация Samaritan’s Purse", съобщават от организаторите.

Основната мисия на организацията е да покаже Божията любов по един реален и осезателен начин на нуждаещите се деца по света. "Затова ние, ще зарадваме с подаръци и щастливи усмивки предимно деца в риск и в неравностойно положение от: Център за работа с деца на улицата и Център за настаняване от семеен тип към БЧК, КСУДС – ЦРДУ, така и деца от Сдружение „Родители на деца и възрастни с аутизъм - Русе”", добавят от сдружението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари