Най-добрите приложения за iPhone

0
Днес определено не може да се каже, че има липса на страхотни мобилни приложения
Днес определено не може да се каже, че има липса на страхотни мобилни приложения

Смартфоните навлизат все повече в ежедневието на милиони хора по целия свят.

Днес определено не може да се каже, че има липса на страхотни мобилни приложения, но при толкова богат избор понякога е трудно да решим кои са най-добрите за нас.

Представяме ви 10-те най-интересни и полезни приложения за iPhone, които заслужават вниманието ви през 2016 година. Списъкът е изготвен от Business Insider, пише Money.bg.

Google Photos

Това е най-добрата апликация за управление и архивиране на снимките ви в облак. В това отношение тя надминава вграденото от Apple приложение iCloud Photo Library. Получавате безплатно неограничено съхранение с възможности за платени планове, ако съхранявате снимки с ултра висока резолюция.

Приложението разполага с полезна функция за разпознаване на снимки, която ви позволява да търсите неща като кучета, храна или определена планина и да намирате подходящите снимки. Можете да споделяте албуми с други хора и д създавате забавни GIF анимирани изожбражения.

Със скорошно обновление на Google Photos за iPhone се добавят споделени албуми и възможност да сканирате галерията си със снимки и да изтриете тези, които вече се съхраняват в облака.

Foursquare

Приложението е идеално за моментите, в които се опитвате да намерите хубаво място, където да хапнете или пийнете. Благодарение на технологията Pilgrim апликацията знае къде сте и може да ви даде експертни съвети от 50-те милиона потребители, които я използват, в случай че се чудите какво да си поръчате.

VSCO

Ако искате снимките ви да изглеждат по-добре, един от десетките филтри на VSCO би трябвало да свърши работа. Приложението предлага по-разширени възможности за редактиране в сравнение с Instagram, а всеки филтър е предназначен да придаде ефекта на стара филмова камера.

Услугата предлага и безплатно синхронизиране с облак и качване в личен профил във VSCO Grid, което представлява ултра минималистична версия на Instagram, с висока резолюция, по-малък фокус върху социалните мрежи и по-голямо съсредоточаване върху споделянето на красиви изображения.

Dark Sky

Повечето приложения ви дават базисна прогноза. Dark Sky обаче ги надминава с функцията да изпраща известия, които ви предупреждават кога е напът да завали дъжд или сняг на точното местоположение, в което се намирате. Апликацията разполага и с красив, минималистичен дизайн и достъп до метеорологичен радар.

Цена: $3,99

Spark

Ако сте на лов за перфектното приложение за имейли, трябва да дадете шанс на Spark. Приложението е напълно безплатно, много адаптивно и има функции като аларма за четене на съобщения по-късно.

Pocket

Услугата ви дава възможност да запазите всяка уебстраница, на която се натъкнете, и да я прочетете по-късно.

Много приложения се интегрират директно с Pocket, включително вградения браузър Safari, за да ви позволи да запазите статии и видеоклипове. Приложението може и да сваля материали за четене офлайн. То дори може да чете текстове с глас, подобен на дигиталния гласов асистент Siri. Освен това можете да споделяте статии заедно с коментари с други потребители на Pocket.

Услугата разбира какво харесвате и препоръчва още статии, които може да ви се сторят интересни.

Snapchat

Просто казано в момента никоя друга социална мрежа в света не е толкова популярна, колкото Snapchat. По-младото поколение го обожава, но и по-възрастните хора започват да го използват.

Можете да мислите, че Snapchat е само за “sexting” (изпращане на снимки, видео или текст със сексуално съдържание), но всъщност е изцяло различен начин на общуване във всички аспекти от живота – от най-обикновените до вълнуващите моменти.

Sworkit

Това приложение използва комбинация от упражнения по аеробика, за сила, издръжливост и гъвкавост, за да създава режими, които работят за всякакви фитнес цели. Освен това е научно доказано, че Sworkit работи.

Апликацията има лека “Lite” версия, която може да се ползва безплатно, но има реклами, както и “Pro” версия, която струва $3,99 долара, без рекламно съдържание и с допълнителни функции – като възможността да се запазват и създават многобройни персонализирани тренировки.

Citymapper

Навигирането с обществен транспорт в голям град може да е объркващо, но безплатното приложение Citymapper улеснява нещата. Апликацията намира всички налични възможности за предвижване и ви помага да стигнете от точка А до точка Б, без да се изгубите.

Има всякакви видове звънчета и подсвирквания в приложението, включително аларми „слез”, които ви казват, когато наближавате желаната спирка.

Освен това Citymapper може да ви покаже оптималното място, което да заемете в метрото, за да стигнете до спирката, която ви трябва, и ви дава опция да планирате пътуването си по-рано.

Източник: Money.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари