Най-добрите коледни филми

0
Какво по- хубаво от аромат на коледни курабийки, чаша топъл шоколад и….един хубав филм
Какво по- хубаво от аромат на коледни курабийки, чаша топъл шоколад и….един хубав филм

Празникът на любовта – Коледа е вече почти пред вратата ни и всички го чакаме с нетърпение, за да се насладим на празничната и спокойна обстановка у дома.

Тиквите, кестените и шишарките, като украса, отстъпват място на зелените елхови клонки, канелените пръчици, червените свещи, пише Profit.bg

А какво по- хубаво от аромат на коледни курабийки, чаша топъл шоколад и….един хубав филм. Разбира се, на коледна тематика. И ако се колебаете кой да изберете, ето списък с най-добрите коледни филми на всички времена.

„Сам вкъщи“ - Когато си мислим за коледни филми, няма как този да не изникне в съзнанието ни. Историята за малкия Кевин, който е забравен от родителите си у дома, докато цялото семейство отива в Париж за празниците, предизвиква толкова много смях. Кевин успява да опази къщата от двама крадци, които се опитват да ограбят дома му, минавайки през куп забавни ситуации. Първата серия е последваната от още една „Сам в къщи – Ню Йорк“.

„Чудото на 34-а улица“ - Една трогателна коледна история, която ни показва по много емоционален начин, че съществуват чудеса. Малката Сюзън не само доказва на майка си, но и на други възрастни, че дядо Коледа е истински и че винаги трябва да вярваме в доброто - Коледа, в Бог, в любовта ...

„Знак на съдбата“ - Щастлива любовна история, която създава добро настроение и вдъхновение. Точно преди Коледа Сара и Джон се срещнат съвсем случайно, докато пазаруват за празника, и прекарват целия следобед заедно. Сара иска да остави на съдбата да реши дали двамата са създадени един за друг и дали им е писано да бъдат заедно. Години по-късно двамата вече са обвързани с други, но не могат да се отърсят от мисълта, че въпреки времето и разстоянието, някой ден те отново ще се срещнат... Доста напрежение и чувства малко преди Коледа!

„Наистина любов“ - Британското кино може да бъде наистина голямо! Романтичен и емоционален филм ,който събира някои от най-добрите актьори на всички времена. Филмът представя осем различни отношения и съдби, които впоследствие се преплитат. След като гледате „Всичко е любов“, ще разберете, че „всичко, от което се нуждаем, е любов“, както се пее в песента на Джон Ленън.

Източник: Profit.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари