Васил Петров: Трябва да питаем любов

1
Певецът стартира коледно турне
Певецът стартира коледно турне Видео: NOVA

Певецът стартира коледно турне

Васил Петров представя едни от най-красивите коледни песни от американската и европейската класика в специалната си програма. Предпразничното му турне носи името „Бяла Коледа”. Най-красивите коледни песни са под съпровода на Врачанската филхармония.

Направихме премиерата в Монтана, след това сме в Сливен, Ямбол, Кюстендил, Кърджали, Добрич и Кнежа. Съдържанието на програмата е американска и немска коледна класика”, разказа певецът Васил Петров.

Има американски популярни коледни класики , защото самият проект е озаглавен „Бяла Коледа”. Турнето продължава в Русе, Силистра и Попово. Заключителният концерт е на 23 декември в Стара Загора.

Тази програма е градирана. Аз се опитал да намеря някаква драматургия в развитието ѝ върви все пак във възходяща посока, разнообразна е. Публиката се радва. Увлича се по тази фантастична коледна и то с отчасти доста боговдъхновена музика”, разказа още Васил Петров.

За него Коледата носи най-различни спомени.

Тогава беше дядо Мраз. И в обши линии имал съм много забавни емоции по време на Коледа в тази светската част на нещата, но иначе празникът е Рождество Христово, което трябва да посрещнем със смирение както всички знаем, да умножим милосърдието си и да питаем любов, не само към близките си, но и към тези, които не познаваме”, разказа още певецът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари