Наградиха СОУ „Христо Ботев“ за най-активен участник и първенец в кампанията „Стани Екогерой“

0

Зам.-кметът Димитър Наков награди победителя в четвъртото издание на кампанията „Стани Екогерой“, реализирана съвместно от Община Русе и „ЕКОПАК България“. Той връчи грамота и мултимедиен проектор, осигурен от „ЕКОПАК България“, на училище СОУХристо Ботев“ за най-активен участник и първенец в кампанията. Г-н Наков поздрави директора на училището г-н Коцев за активното им участие, с което дават ценни уроци на децата. „Подобни инициативи, дават пример и добри идеи за работа с подрастващите. Благодарение на тази кампания изграждаме културата и навици на децата ни да пазят природата чиста и да се грижат за нея. В днешно време трябва да мислим повече за природата“, допълни още зам.-кметът.

Йоан Богданов, Ивета Парашкевова, Екатерина Кюркчиева, Максим Тодоров, Калоян Желев, Рикардо Помаков, Ая Донева, Аиджан Баева, Мартин Рачев, Алейна Еюб бяха отличени с индивидуални награди. Те получиха таблети от маркетинг мениджъра на „ЕКОПАК България“ г-жа Евелина Обретенова.

Тържественият концерт по повод завършването на кампанията  „Стани Екогерой“  се проведе в СОУХристо Ботев“ – Русе. В тазгодишното издание се включиха над 220 деца от 18 училища в града.  Г-жа Обретенова допълни, че кампанията за повишаване нивото на знанията на децата за начините за опазване на околната среда продължава. Тя призова всички деца, които не са успели да спечелят, да продължават да трупат знания за опазването на природата и да участват в игрите на страницата на компанията, които също може да им донесе различни награди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари