Над 30% е избирателната активност в Русе

0
България избира нови кметове и общински съветници
България избира нови кметове и общински съветници Снимка: БГНЕС

България избира нови кметове и общински съветници

Най-висока е избирателната активност във Варна – 31,7%. Това сочат данните от exit poll на „Тренд” към 16:00 часа, направен по поръчка на NOVA. Следва Русе – 31,0%, Столична община - 27,7%, Плевен – 27,7% и Пловдив с 26,4%.

За общински съветници най-много хора са гласували отново във Варна – 30,7%, Русе – 28,4%, Столичната община – 27,1%, Пловдив – 24,9%, Плевен – 24,6%.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    daskal
    Колкото по-ниска е избирателната активност, толкова по-лесно е да се купуват гласове. Вижте какви си продават гласовете. Това ли искате?
  • 6
    1
    Русенец
    През 90-те се радвахте на 70-80% избирателна активност. Днес, се радвате на 30%. След още някоя година ще се радвате и на 20%. Това е гражданското мнение и оценка за политическите ви методи и кадърността ви.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари