23,6% е избирателната активност в Русе

0
Най-висока е избирателната активност във Варна
Най-висока е избирателната активност във Варна Снимка: БГНЕС

Най-висока е избирателната активност във Варна

25,5% е избирателната активност във Варна към 14:00 часа, следва Русе с 23,6%. Това сочат данните от exit poll на агенция „Тренд”, направен по поръчка на NOVA.

22,6% е избирателната активност в Столичната община, 20,5% - в Пловдив и 21,7% - в Плевен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    LOL
    Много се надявам гражданите да са гласували за кандидат от партия извън парламента, като наказателен вот. Всички от партиите в парламента имаха възможност да направят нещо за гражданите последните години, а те всичките работиха против гражданите (такса дунавмост, въздух, магистрала и т.н.).
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари