Над 3 600 русенци празнуват имен ден на Коледа

6
Най-многобройни сред имениците са мъжете с името Христо
Най-многобройни сред имениците са мъжете с името Христо

Най-многобройни сред имениците са мъжете с името Христо

Над 3 600 русенци празнуват имен ден на Рождество Христово.

На Коледа имен ден празнуват 1086 мъже с името Христо, 115 се казват Християн, мъжете носещи името Христофор са 43, а Хари се казват 16, сочи справка в отдел „Гражданско състояние“ .

Мъжете, наречени Радослав са 568, Радостин се казват 119, 49 човека носят името Радко и 43 се казват Ради.

336 дами се наричат Христина, Христиана се казват 18 жени, а Християна са наречени 28.

53 дами гордо се наричат Радослава, 181 се казват Радостина, Радост са наречени 16, Радка са кръстени 450, жените с името Рада са 126, а Райна се наричат 253 дами.

На имениците - честито!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    За съжаление
    Има един, той носи името на Спасителя човешки, но като комунист и атеист заслужава ли това?! За разлика от Него, който изгони търговците от храма, той превърна местното висше училище, като храм на знанието по принцип, в място за търговия на партийни, корпоративни, приятелски, лични и семейни интереси и търговия на докторски степени и хабилитационни длъжности. Не на последно място са интригите и четиринадесетгодишното властване и превръщане на учебното заведение във феодално владение и възможност за личното и семейното облагодетелстване. Срам за името Господне!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари